Τρέχει η Πυροσβεστική – Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό – Καίγονται άχρηστα υλικά σε μάντρα οχημάτων

Τρέχει η Πυροσβεστική – Ξέσπασε πυρκαγιά στη Λεμεσό – Καίγονται άχρηστα υλικά σε μάντρα οχημάτων

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το πρωί του Σαββάτου μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Λεμεσό.

Η Πυροσβεστική έλαβε πληροφορία για φωτιά σε χώρο συγκέντρωσης άχρηστων υλικών στον Ύψωνα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η κατάσταση να μην εμπνέει ανησυχία. Λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στον χώρο, πυκνοί μαύροι καπνοί είναι ορατοί στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, επιχειρούν με 2 πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε σωρό από άχρηστα παλιοσίδερα σε εγκαταλελειμμένη μάντρα οχημάτων στον Ύψωνα. Η πυρκαγιά ελέγχεται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Τα αίτια διερευνώνται από τις Αρχές.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Υπό έλεγχο τέθηκε φωτιά που ξέσπασε σε εγκαλελειμμένη μάντρα αυτοκινήτων, στην περιοχή Ύψωνα, στη Λεμεσό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE