Σε 23.843 ανέρχονται οι νεκροί στην Γάζα

Σε 23.843 ανέρχονται οι νεκροί στην Γάζα

Σε 23.843 ανέρχονται οι νεκροί στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου στις 7 Οκτωβρίου ανάμεσα στον ισραηλινό στρατό και τη Χαμάς, ανακοίνωσε σήμερα το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα που βρίσκεται στην εξουσία στον θύλακα.

Η Χαμάς γνωστοποίησε επίσης πως οι τραυματίες ανέρχονται πλέον σε 60.317, ενώ σημείωσε ότι χιλιάδες άνθρωποι εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα ερείπια.

Στον σημερινό απολογισμό περιλαμβάνονται 135 Παλαιστίνιοι που έχασαν τη ζωή τους και 312 που τραυματίστηκαν το τελευταίο 24ωρο, πρόσθεσε το Υπουργείο Υγείας της Χαμάς στην ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα, τα θύματα είναι στην πλειονότητά τους γυναίκες, έφηβοι και παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναντιέται με τον ΠτΔ το Σάββατο στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα

Συναντιέται με τον ΠτΔ το Σάββατο στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη θα έχει το Σάββατο στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.