Αλλάζει ο καιρός: Οσα αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία - Τι θερμοκρασίες να αναμένουμε

Αλλάζει ο καιρός: Οσα αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία - Τι θερμοκρασίες να αναμένουμε

Υποχωρούν τα φαινόμενα των βροχών αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία, σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Αναμένονται μεμονωμένες βροχές τις επόμενες ημέρες με τις θερμοκρασίες να αρχίσουν να ανεβαίνουν, ανέφερε στο ΚΥΠΕ λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Πρόσθεσε πως μέχρι την Τρίτη με Τετάρτη οι θερμοκρασίες μπορεί να φτάσουν στους 18-19 βαθμούς Κελσίου, που είναι περίπου 3-4 βαθμοί πιο πάνω από τις μέσες θερμοκρασίες για την εποχή, σημειώνοντας ότι φαίνεται ότι μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα παραμείνουν σε αυτά τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.