Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Λευκαρίτη εκφράζει η ΑΕΚ Λάρνακας

Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Λευκαρίτη εκφράζει η ΑΕΚ Λάρνακας

Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Λευκαρίτη και συλλυπητήρια στους οικείους του, εκφράζει η ΑΕΚ Λάρνακας.

Σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ΑΕΚ Λάρνακας «εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Λευκαρίτη, για τον αδόκητο θάνατό του».

Προστίθεται ότι «ο θανών ήταν μέλος του Πεζοπορικού, ιδρυτικό μέλος της ΑΕΚ, υπηρέτησε για χρόνια τα διοικητικά της ΑΕΚ και ήταν εκ των διευθυντών και μετόχων του διαχρονικού xορηγού του sωματείου, εταιρείας 'Πετρολίνα'».

Οι σημαίες του σωματείου θα κυματίζουν μεσίστιες για τις επόμενες τρεις ημέρες και θα κατατεθεί αίτημα στην ΚΟΠ για τήρηση μονόλεπτης σιγής στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας. "Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει", καταλήγει η ΑΕΚ Λάρνακας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE