Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του και προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του και προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Ένα χάσκι στην Αριζόνα, το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα διάσωσης ζώων συντροφιάς, έκανε μια τολμηρή απόδραση από το κυνοκομείο και προσπάθησε, μάλιστα, να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους. Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο Lost Our Home Pet Rescue.

Ο Κινγκ, ένα σιβηριανό χάσκι, δραπέτευσε από το κυνοκομείο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου και ξεκίνησε γρήγορα την προσπάθεια να απελευθερώσει και τους άλλους τετράποδους φίλους του.

Στο βίντεο φαίνεται πως σηκώνεται στα πίσω πόδια του και πατάει μανιωδώς με τις πατούσες του το χερούλι και στη συνέχεια προσπαθεί να βγάλει την κλειδαριά από το κλουβί.

 

Αφού οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν, πάει στους άλλους χώρους και αρχίζει να ψαχουλεύει στα ντουλάπια των αστυνομικών.

Στη συνέχεια, εντόπισε την σκυλοτροφή, την σκόρπισε παντού στο πάτωμα και την έφαγε.

Ύστερα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο και άρχισε να γαβγίζει, ωστόσο ένας αστυνομικός τον αντιλήφθηκε και τον οδήγησε πίσω στο κλουβί του.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.