Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του και προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του και προσπάθησε να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους

Ένα χάσκι στην Αριζόνα, το οποίο βρισκόταν σε ίδρυμα διάσωσης ζώων συντροφιάς, έκανε μια τολμηρή απόδραση από το κυνοκομείο και προσπάθησε, μάλιστα, να απελευθερώσει και τους άλλους σκύλους. Το απίστευτο βίντεο καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο Lost Our Home Pet Rescue.

Ο Κινγκ, ένα σιβηριανό χάσκι, δραπέτευσε από το κυνοκομείο του λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 16ης Νοεμβρίου και ξεκίνησε γρήγορα την προσπάθεια να απελευθερώσει και τους άλλους τετράποδους φίλους του.

Στο βίντεο φαίνεται πως σηκώνεται στα πίσω πόδια του και πατάει μανιωδώς με τις πατούσες του το χερούλι και στη συνέχεια προσπαθεί να βγάλει την κλειδαριά από το κλουβί.

 

Αφού οι προσπάθειές του δεν απέδωσαν, πάει στους άλλους χώρους και αρχίζει να ψαχουλεύει στα ντουλάπια των αστυνομικών.

Στη συνέχεια, εντόπισε την σκυλοτροφή, την σκόρπισε παντού στο πάτωμα και την έφαγε.

Ύστερα, κατευθύνθηκε προς την έξοδο και άρχισε να γαβγίζει, ωστόσο ένας αστυνομικός τον αντιλήφθηκε και τον οδήγησε πίσω στο κλουβί του.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE