Άνοιξαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας μετά την έξοδο Κοφίνου λόγω τροχαίου

Άνοιξαν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας μετά την έξοδο Κοφίνου λόγω τροχαίου

Λόγω οδικής σύγκρουσης που συνέβη στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας το μεσημερί της Κυριακής (14/1), μετά την έξοδο Κοφίνου, είχαν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

Οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Λευκωσίας, που είχαν κλείσει, έχουν δοθεί πίσω στην κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.
 
 
Εικόνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE