LIKE ONLINE

Αυτά είναι το πιο ασταθές ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους - Δεν είναι ο Καρκίνος

Αυτά είναι το πιο ασταθές ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους - Δεν είναι ο Καρκίνος

Πιθανώς υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που σας έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη λέξη «ασταθής».

Ίσως είναι ο συνάδελφος που έχει πάντα μια δικαιολογία όταν πρόκειται για τις προθεσμίες του ή ο φίλος που στις 10 το βράδυ λέει να βγείτε για φαγητό και στις 10:30 να πάτε για ποτό. Ίσως είναι ο άνθρωπος που από το πουθενά θα σας κάνει πρόταση να φύγετε ταξίδι ή να πάτε για τρέξιμο και κολύμπι.

Ορισμένες φορές τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι αρνητικά, άλλες θετικά.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, το χαρακτηριστικό αυτό θα μπορούσε να καθορίζεται από το ωροσκόπιό τους. Παρακάτω, οι επαγγελματίες μας λένε ποια είναι τα πιο ασταθή και φευγάτα ζώδια.

Ιχθύς
Θα περίμενε κανείς από τα ζώδια του νερού ο εκπρόσωπος σε αυτή τη λίστα να ήταν ο Καρκίνος, λόγω της κυκλοθυμίας του, μα οι Ιχθύες κατέχουν αυτή τη θέση επάξια. Με σύμβολό τους το ψάρι, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Αμέσως μόλις νιώσουν κίνδυνο απομακρύνονται. Φεύγουν μακριά και είναι δύσκολο να σταθούν σε ένα σημείο, ειδικά αν έχουν πληγωθεί. Ποτέ δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι μαζί τους, καθώς τη μία μέρα είναι ευγενικοί και γλυκείς και την άλλη απότομοι και απόμακροι.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι σαν δύο άνθρωποι με αντίθετες επιθυμίες να ζουν μέσα σε έναν, συμβάλλοντας στο εσωτερικό του χάος. Τη μια μέρα θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση και την επόμενη αποφασίζουν να φύγουν ταξίδι, επειδή θεωρούν ότι η μοναχική ζωή είναι καλύτερη. Αλλάζουν εύκολα δουλειές, χόμπι, σχέσεις και φίλους. Αν καταφέρουν να βρουν ένα σημείο ισορροπία, ίσως παραμείνουν σταθεροί σε κάποιες δραστηριότητές τους. Αν το καταφέρουν είναι άκρως αποτελεσματικοί και παραγωγικοί. Για να γίνει αυτό, όμως, πρέπει το μυαλό και η σκέψη τους να ιντριγκάρονται.

Τοξότης
Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυνηγάει ό,τι θέλει με ενθουσιασμό, από νέες δουλειές μέχρι ταξιδιωτικές περιπέτειες. Γι’ αυτό βρίσκεται και στην κορυφή της λίστας. Το σύμβολό του είναι μισός άνθρωπος και μισό άλογο, οπότε έχουμε αυτή τη δυαδικότητα των δύο πραγμάτων. Χωρίζεται ανάμεσα στα ζωώδη ένστικτα και την ανθρώπινη νοημοσύνη. Επιπλέον, έχει ένα όπλο: Το ανθρώπινο μέρος του συμβόλου είναι ένας τοξότης, που κρατάει ένα τόξο και ένα βέλος με φωτιά στην άκρη. Ποτέ δεν ξέρεις ακριβώς πού μπορεί να δείχνει αυτό το τόξο. Οι Τοξότες αγαπούν την περιπέτεια, την αλλαγή, το καινούριο. Είναι δύσκολο να βασιστείς πάνω τους, επειδή η αστάθειά τους ξεπερνά τα όρια.

Πηγή: marieclaire.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

«Επιρρεπής σε επηρεασμό μαρτύρων» ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος - Αδήλωτο ποσό πέραν του 1 εκατ. ευρώ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Τρίτη διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον του εν αργία Αρχιμανδρίτη και ηγούμενου της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ, Νεκταρίου, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την υπόθεση του χρηματοκιβωτίου, που εντοπίστηκε στους χώρους της Μονής και περιείχε το χρηματικό ποσό των €807,000.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top