Χειροπέδες σε 44χρονο καταζητούμενο για τους πυροβολισμούς κοντά στις Φυλακές

Χειροπέδες σε 44χρονο καταζητούμενο για τους πυροβολισμούς κοντά στις Φυλακές

Σε σύλληψη καταζητούμενου 44 ετών προχώρησε σήμερα Δευτέρα 15/1 η Αστυνομία.

Η Αστυνομία καταζητούσε τον 44χρονο για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 29/12/2023 στη Λευκωσία.

Πρόκειται για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς κοντά στις Κεντρικές Φυλακές για την οποία είχαν γίνει άλλες τρεις συλλήψεις νεαρών το περασμένο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE