Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του - Η κατάσταση τηε υγείας του

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του - Η κατάσταση τηε υγείας του

Νεότερα στοιχεία έγιναν γνωστά για την εξέλιξη της πορείας του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του στα Μέγαρα.

Το παιδί νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα μετά από κακοποίηση.

Ο 4χρονος χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της σπονδυλικής στήλης, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, και χθες, Κυριακή 14 Ιανουαρίου, αποσωληνώθηκε.

Έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου, παραμένοντας νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση.

Όσο αφορά τα τρία ανήλικα αδέρφια του, τα οποία εισήχθησαν την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, αναφέρεται πως έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων, έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή και παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE