Ψάχνουν τον τύπο του όπλου και τα κίνητρα των πυροβολισμών σε οικία στο Γέρι

Ψάχνουν τον τύπο του όπλου και τα κίνητρα των πυροβολισμών σε οικία στο Γέρι

Οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Γερίου ρίχθηκαν από κάποια απόσταση και όπως φαίνεται εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, με την Αστυνομία να αναζητεί τα κίνητρα των δραστών, προς εντοπισμό τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Διενεργούνται έρευνες για το σημείο από το οποίο έχουν ριχθεί οι πυροβολισμοί και τα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια, είπε προσθέτοντας ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία διερευνάται.

Ερωτηθείς εάν οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν με κυνηγετικό ή άλλου είδους όπλο, ανέφερε ότι στον παρόν στάδιο δεν έχει διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου και ότι παραλήφθηκαν τεκμήρια και αναμένεται ότι από τις επιστημονικές και δικανικές εξετάσεις θα διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι φαίνεται οι πυροβολισμοί να ρίχτηκαν εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και γίνονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα κίνητρα και ο εντοπισμός των δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE