Ψάχνουν τον τύπο του όπλου και τα κίνητρα των πυροβολισμών σε οικία στο Γέρι

Ψάχνουν τον τύπο του όπλου και τα κίνητρα των πυροβολισμών σε οικία στο Γέρι

Οι πυροβολισμοί που σημειώθηκαν γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Γερίου ρίχθηκαν από κάποια απόσταση και όπως φαίνεται εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, με την Αστυνομία να αναζητεί τα κίνητρα των δραστών, προς εντοπισμό τους, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Διενεργούνται έρευνες για το σημείο από το οποίο έχουν ριχθεί οι πυροβολισμοί και τα κίνητρα πίσω από αυτή την ενέργεια, είπε προσθέτοντας ότι πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, η οποία διερευνάται.

Ερωτηθείς εάν οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν με κυνηγετικό ή άλλου είδους όπλο, ανέφερε ότι στον παρόν στάδιο δεν έχει διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου και ότι παραλήφθηκαν τεκμήρια και αναμένεται ότι από τις επιστημονικές και δικανικές εξετάσεις θα διαπιστωθεί ο τύπος του όπλου.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι φαίνεται οι πυροβολισμοί να ρίχτηκαν εναντίον συγκεκριμένου προσώπου και γίνονται έρευνες για να διαπιστωθούν τα κίνητρα και ο εντοπισμός των δραστών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE