Ζεφύρι: Πέθανε η 45χρονη την οποία περιέλουσε με πετρέλαιο και έκαψε ο σύζυγός της

Ζεφύρι: Πέθανε η 45χρονη την οποία περιέλουσε με πετρέλαιο και έκαψε ο σύζυγός της

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά της χθες το πρωί, η 45χρονη γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της στο Ζεφύρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο 53χρονος Ρομά αποπειράθηκε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα, περιλούζοντάς τη με πετρέλαιο, ενώ στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προηγηθεί καυγάς στο σπίτι του ζευγαριού, όπου βρίσκονταν και τα ανήλικα παιδιά τους.

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στον «Ερυθρό Σταυρό», ωστόσο λόγω της κατάστασής της - είχε εγκαύματα στο 90% του σώματός της - κρίθηκε αναγκαίο να πάει στο «Γεώργιος Γεννηματάς» το οποίο διαθέτει Μονάδα Εγκαυμάτων.

Τελικά, έπειτα από περίπου μια εβδομάδα, δεν άντεξε και έχασε τη μάχη.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE