Τηλεθέαση: Σάρωσε το Master Chef στην Κύπρο - Τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατέγραψε

Τηλεθέαση: Σάρωσε το Master Chef στην Κύπρο - Τα εντυπωσιακά ποσοστά που κατέγραψε

Στη συχνότητα του Omega επέστρεψαν οι Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς λίγα λεπτά μετά τις εννέα το βράδυ της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου έκανε πρεμιέρα ο νέος κύκλος του πιο αγαπημένου reality μαγειρικής. 

Η πρεμιέρα του Master Chef ξεκίνησε με το δεξί καθώς το κυπριακό κοινό αγκάλιασε για ακόμη μια χρονιά τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Nielsen στην Κύπρο το μαγειρικό show κατέγραψε 16,7% στο σύνολο του πληθυσμου, ενώ στο δυναμικό κοινό έφτασε μέχρι και το εντυπωσιακό 20,1%

Κατά την έναρξη της εκπομπής, οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν τους φετινούς επίδοξους διεκδικητές της πρώτης θέσης και του μεγάλου επάθλου των 100.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο διαγωνισμός ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές και μία από αυτές ήταν ότι δεν υπήρχαν οντισιόν, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά κατευθείαν battles μεταξύ των 24 ζευγαριών. 

Απόψε στις 21:10 έπεται η καυτή συνέχεια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE