ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα ιδιοκτησίας Δημόσιας Κατηγόρου στην Πάφο - Ζημιές και σε άλλα δυο αυτοκίνητα

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα ιδιοκτησίας Δημόσιας Κατηγόρου στην Πάφο - Ζημιές και σε άλλα δυο αυτοκίνητα

Καταστράφηκε ολοσχερώς το όχημα ιδιοκτησίας Δημόσιας Κατηγόρου του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, στο οποίο ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Τρίτης (16/1) 

Την ίδια ώρα, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε δύο άλλα αυτοκίνητα, που βρίσκονταν σταθμευμένα παραπλεύρως του πρώτου. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο σταθμεύσεως της πολυκατοικίας όπου διαμένει η Δημόσια Κατήγορος στην Πάφο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη υπο αστυνομική φρούρηση για διενέργεια εξετάσεων. 

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου. 

Οι ανακριτές επικεντρώνουν τις έρευνες τους, σε άτομα τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με υποθέσεις τις οποίες χειρίζεται, τόσο η Δημόσια Κατήγορος, όσο και ο σύζυγός της.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, επιβεβαίωσε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, δεδομένου του γεγονότος ότι ο σύζυγος της δικηγόρου είναι επικεφαλής της Υκάν Πάφου.

Είναι η δεύτερα φορά μέσα σ' ένα μήνα, κατά την οποία δικηγόρος της νομικής υπηρεσίας γίνει στόχος αγνώστων. Τον περασμένο Δεκέμβριο, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος, έξω από οικία στο Αναβαργός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δημόσιας κατήγορου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top