ΕΛΛΑΔΑ

Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφος της 38χρονης που παρασύρθηκαν από χείμαρρο - Βρέθηκαν ρούχα του

Παραμένει αγνοούμενος ο σύντροφος της 38χρονης που παρασύρθηκαν από χείμαρρο - Βρέθηκαν ρούχα του

Άκαρπες παραμένουν ακόμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 45χρονου οδηγού του αυτοκινήτου που παρασύρθηκε από χείμαρρο τη Δευτέρα στο χωριό Πλουτοχώρι στην Ηλεία με τη σορό της 38χρονης συντρόφου του, Γεωργίας, να εντοπίζεται το πρωί της Τρίτης.

Οι έρευνες των ανδρών της 6ης ΕΜΑΚ, αλλά και των πυροσβεστών, θα συνεχιστούν στον χείμαρρο της Κόβιτσας, όπου η στάθμη των υδάτων έχει υποχωρήσε, καθώς και προς την περιοχή του ποταμού Αλφειού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μόνο που έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι πυροσβέστες και άνδρες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στις έρευνες είναι ρούχα του αγνοούμενου Νίκου τα οποία αναγνωρίστηκαν από συγγενείς του.

Όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της κοινότητας «το αυτοκίνητο ήρθε και έγειρε πάνω στο τσιμέντο για 15 λεπτά πριν να παρασυρθεί. Δεν ξέρω αν τα έχασαν, δεν είχε πάει στην αρχή μέχρι την πόρτα το νερό».

Ο πατέρας του αγνοούμενου 45χρονου είπε στο MEGA «δεν ξέρω αν είχαν πάρει μέτρα, τι είχαν κάνει εκεί, δεν ξέρω. Ότι ήταν οδηγός ήταν έμπειρος οδηγός».

Φίλος του ζευγαριού μίλησε στο protothema.gr για τις τραγικές στιγμές που έζησε η Γεωργία με τον αρραβωνιαστικό της. «Ο άνδρας της επικοινώνησε με συγχωριανό μας και ακούγονταν οι φωνές της Γιωργίας και του Νίκου ''βοήθεια, σώστε μας, κινδυνεύουμε'' και μετά τους χάσαμε. Πρέπει να ήταν η στιγμή που ο χείμμαρος είχε ήδη παρασύρει το αυτοκίνητο και καλούσαν για βοήθεια οι άνθρωποι» λέει ο φίλος του ζευγαριού και προσθέτει: «Γνωρίζω ότι έμεναν στον Πύργο και πήγαιναν στο Πλουτοχώρι όπου εκεί έχει συγγενείς ο αρραβωνιαστικός της Γεωργίας, ο Νίκος»

H σορός της άτυχης Γεωργίας βρέθηκε σε απόσταση περίπου 1,5 χλμ. από το σημείο που παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με τον συντροφό της, τον Νίκο, το βράδυ της Δευτέας. Σε απόσταση 300 μέτρων από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή η άτυχη γυναίκα, βρέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top