Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

To Υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωση του, επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό πως λόγω της ακύρωσης εκατοντάδων πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί, δεν κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί άφιξη στην Κύπρο της παραγγελίας του αντιιικού φαρμάκου Paxlovid.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών το Υπουργείο Υγείας ήρθε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας για την άμεση αποστολή στη χώρα μας ποσότητας σκευασμάτων Paxlovid, εν αναμονή της άφιξης της παραγγελίας από τη Γερμανία.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί στους ασθενείς από την καθυστέρηση στην παραλαβή του αντιικού φαρμάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE