Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

To Υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωση του, επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό πως λόγω της ακύρωσης εκατοντάδων πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί, δεν κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί άφιξη στην Κύπρο της παραγγελίας του αντιιικού φαρμάκου Paxlovid.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών το Υπουργείο Υγείας ήρθε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας για την άμεση αποστολή στη χώρα μας ποσότητας σκευασμάτων Paxlovid, εν αναμονή της άφιξης της παραγγελίας από τη Γερμανία.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί στους ασθενείς από την καθυστέρηση στην παραλαβή του αντιικού φαρμάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.