Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

Δεν ήρθε ακόμα Κύπρο το αντιιικό φάρμακο Paxlovid - Ποιος ο λόγος της καθυστέρησης

To Υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωση του, επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό πως λόγω της ακύρωσης εκατοντάδων πτήσεων στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης εξαιτίας της κακοκαιρίας που επικρατεί, δεν κατέστη δυνατή η προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί άφιξη στην Κύπρο της παραγγελίας του αντιιικού φαρμάκου Paxlovid.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να αποφευχθεί περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών το Υπουργείο Υγείας ήρθε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας της Ελλάδας για την άμεση αποστολή στη χώρα μας ποσότητας σκευασμάτων Paxlovid, εν αναμονή της άφιξης της παραγγελίας από τη Γερμανία.

Το Υπουργείο Υγείας εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία που έχει προκληθεί στους ασθενείς από την καθυστέρηση στην παραλαβή του αντιικού φαρμάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE