ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Foody φέρνει τώρα στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του Overoll

Το Foody φέρνει τώρα στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα  του Overoll

Τώρα στο Foody, την πρώτη εταιρεία online delivery στην Κύπρο, μπορείς να βρεις και να απολαύσεις τα προϊόντα του Overoll, του καινούργιου croissanterie της Λευκωσίας. Το Foody, εγκαινίασε την συνεργασία του με το Overoll, θέλοντας να αποδείξει στους πελάτες του ότι προσφέρει όλο και περισσότερες γαστρονομικές επιλογές από αγαπημένα εστιατόρια και καφετέριες, με προϊόντα που έρχονται γρήγορα στην πόρτα τους.  

Ένας μυρωδάτος καφές σε συνδυασμό με ένα νόστιμο έδεσμα είναι πάντα στο πρόγραμμα, ειδικά όταν έχουμε καλή παρέα και το Overoll, το οποίο ήρθε από τον προηγούμενο Νοέμβριο, κατευθείαν από την Πρωτεύουσα της Ελλάδος στην Πρωτεύουσα της Κύπρου και συγκεκριμένα στη Λεωφόρου Μακαρίου, στην οδό Στασάνδρου 1.

Εκεί μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου, απολαμβάνοντας τον καλοφτιαγμένο τους καφέ αλλά και δοκιμάζοντας ένα από τα πιο γευστικά κρουασάν και άλλα λαχταριστά εδέσματα.

Μπορείς επίσης να γευτείς τα απολαυστικά προϊόντα, φτιαγμένα με αγνά υλικά και πολλή προσοχή και να απολαύσεις το roasting ενός μοναδικού blend σε συνεργασία με την taf το οποίο συνοδεύεις με κρουασάν με τέλεια, αφράτη, βελούδινη υφή.    

Εκτός από τα τρομερά κρουασάν, που δύσκολα μπορείς να αντισταθείς, στο Overoll  μπορείς να βρεις και άλλα λαχταριστά προϊόντα, όπως spread σοκολάταςαμυγδάλουφιστικιού και κάστανου, αλλά και ροφήματα με λευκήμαύρη και σοκολάτα γάλακτος.

Ο καφές, που αποτελεί για όλους μας συντροφιά σχεδόν σε όλες τις ώρες της μέρας, στο Overoll διαλέγεται με υψηλά κριτήρια ποιότητας από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες σε όλο τον κόσμο. Οι επιλογές εξάλλου είναι πολλές, καθώς περιλαμβάνουν καφέ decafcold brew και άλλα είδη ροφημάτων, όπως σοκολάτες και ροφήματα γάλακτος, ανάλογης αρωματικής και γευστικής υπεροχής.

Πώς ξεκίνησε η ιδέα  

Ακολουθώντας καινοτόμες διαδικασίες, η ομάδα του Overoll που απαρτίζεται από τους ζαχαροπλάστες 'Αλκη Ζέρβα, Ιωάννη Κικίρα και Σπύρο Παππά, επέλεξε να φέρει, τρία χρόνια πριν στην Αθήνα και τώρα στη Λευκωσία τη μοναδική γεύση του γαλλικού κρουασάν.    

Επιθυμία των τριών ζαχαροπλαστών που άνοιξαν το πρώτο μαγαζί, ήταν να μεταφέρουν την αγάπη τους για το γνήσιο κρουασάν στην ελληνική αγορά και τώρα λειτουργούν έξι καταστήματα, μαζί με αυτό που άνοιξε πρόσφατα στην Κύπρο και αισθάνονται περηφάνια και ενθουσιασμό, έχοντας ως μότο, το «wherever you go, we roll».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top