Τορναρίτης: Προτάσσει συλλογικότητα για εφαρμογή της μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Τορναρίτης: Προτάσσει συλλογικότητα για εφαρμογή της μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την ανάγκη στενής συνεργασίας με τον Επαρχιακό Οργανισμό και τους Αντιδημάρχους για την καλύτερη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών και την αξιοποίηση των υποδομών προτάσσει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λευκωσίας, Νίκος Τορναρίτης στην συνολική προσέγγιση του για την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Τορναρίτη είχε το πρωί της Πέμπτης συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Δομετίου Κώστα Πέτρου, με την οποία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος επαφών του υποψήφιου Δημάρχου Λευκωσίας, κατά τον οποίο συναντήθηκε επίσης με τους απερχόμενους Δημάρχους Λευκωσίας Κ. Γιωρκάτζη, Έγκωμης Ζ. Κυριάκου και Αγλαντζιάς Α. Κωνσταντίνου, οι Δήμοι των οποίων συνενώνονται και θα αποτελέσουν τον Μητροπολιτικό Δήμο Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπο Συμβούλιο Άμυνας στη Λευκωσία: Ασφάλεια, Ουκρανία και θαλάσσιες απειλές στο τραπέζι

Άτυπο Συμβούλιο Άμυνας στη Λευκωσία: Ασφάλεια, Ουκρανία και θαλάσσιες απειλές στο τραπέζι

Στις υφιστάμενες και αναδυόμενες προκλήσεις ασφάλειας, θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις του Άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Άμυνας) το οποίο πραγματοποιείται 7-8 Ιουνίου στη Λευκωσία.