Νέες επαφές «υπουργών» ψευδοκράτους με Τούρκους αξιωματούχους

Νέες επαφές «υπουργών» ψευδοκράτους με Τούρκους αξιωματούχους

Συχνές είναι το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις μελών της «κυβέρνησης» στα κατεχόμενα με αξιωματούχος της Κυβέρνησης στην Τουρκία.

Αυτή τη φορά με τον Αντιπρόεδρο της τουρκικής Κυβέρνησης Τζεβντέτ Γιλμάζ συναντήθηκε στην Άγκυρα ο «υπουργός εσωτερικών» του ψευδοκράτους.

Στην Άγκυρα βρίσκεται και ο «υπουργός γεωργίας», Χουσεΐν Τσαβούς, ο οποίος συναντήθηκε με τον Υπουργό Γεωργίας και Δασών της Τουρκίας, Ιμπραχήμ Γιουμακλί, και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη γεωργία και την παραγωγή στα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στην Άγκυρα ήταν και ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και "υπουργός τουρισμού", Φικρί Ατάογλου ο οποίος είχε σειρά επαφών και συνατήθηκε και με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE