Μπαλί: Πονηρή μαϊμού έκλεψε το διαβατήριο μιας νεαρής τουρίστριας, το έφαγε και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Μπαλί: Πονηρή μαϊμού έκλεψε το διαβατήριο μιας νεαρής τουρίστριας, το έφαγε και έγινε viral - Δείτε βίντεο

Ένα τρομερό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που μια τρομοκρατημένη τουρίστρια προσπαθούσε απεγνωσμένα να σώσει το διαβατήριό της αφού την λήστεψε μια μαϊμού στο Μπαλί.

Η γυναίκα από την Πορτογαλία περπατούσε στο δάσος Sacred Monkey στο Ubud του Μπαλί, όταν έγινε στόχος από μια μικρή μαϊμού. Στο βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές, η ανυποψίαστη γυναίκα αντιλήφθηκε ότι το ζώο είχε το διαβατήριό της τη στιγμή που της το έσκιζε.

Δείτε το βίντεο:

Οι αυτόπτες μάρτυρες βιντεοσκόπησαν το περιστατικό καθώς η γυναίκα προσπαθούσε να ανταλλάξει ένα κομμάτι χαρτί με αντάλλαγμα το διαβατήριό της. Ωστόσο, τελικά δεν τα κατάφερε και αρκέστηκε στο να παρακολουθεί το ζώο να καταστρέφει τα έγγραφα της.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στη σελίδα Idiots of Bali στο Instagram, άφησε πολλούς θεατές άφωνους με το περιστατικό - ενώ άλλοι έκαναν πλάκα με την κατάσταση.

Ένας χρήστης αστειεύτηκε: «Μην παίζεις με γκάνγκστερ», ενώ ένας άλλος επισήμανε ότι η γυναίκα έπρεπε να ανταλλάξει το διαβατήριο με μπανάνες.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE