Χιλιάδες πολίτες εξυπηρετούνται μόνο από ένα διανυκτερεύον Φαρμακείο – Πως απαντά ο Παγκύπριος Σύλλογος
Δέκτες παραπόνων γίνονται καθημερινά οι δήμαρχοι Λατσιών – Γερίου και Νότιας Λευκωσίας σε σχέση με την διανυκτέρευση Φαρμακείων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπαρτμεντ, η κ. Νούλαντ “θα μεταφέρει τη συνεχιζόμενη αμερικανική υποστήριξη για ακριβοδίκαιη και διαρκή διευθέτηση του κυπριακού προβλήματος μέσω της διαδικασίας υπό τη διευκόλυνση της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΓΓ του ΟΗΕ”.
Σήμερα το απόγευμα, η κ. Νούλαντ θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη.
Θα συναντηθεί επίσης με ανώτερους Κύπριους επίσημους «για να συζητήσει την περαιτέρω προώθηση των αμερικανο-κυπριακών σχέσεων, όπως και περιφερειακά ζητήματα», ενώ θα έχει επαφές και με ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών και από τις δύο κοινότητες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις