ΕΛΛΑΔΑ

Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του στο Μεσολόγγι

Σε βάλτους και χωράφια ψάχνουν τον Μπάμπη οι συγγενείς του στο Μεσολόγγι

Μόνοι της συνεχίζουν τις έρευνες σε βάλτους και χωράφια, οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου με την ελπίδα να βρουν τη σορό του αγαπημένου τους ανθρώπου και να λάβει τέλος το μαρτύριό τους. Η αδερφή του 31χρονου, Χριστίνα μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook κάνει έκκληση να βρεθεί η σορός του αδερφού της.

«Κάνω έκκληση πάλι μετά την κατηγορία για τον χασάπη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά του αδερφού Μπάμπη Κούτσικου να μιλήσετε. Αποκλείεται να μην ξέρει κανείς πέρα από τον χασάπη ,πού είναι ο άνθρωπος μας. Ακόμα και οι οικείοι του αν ξέρετε κάτι σας παρακαλώ ΜΙΛΉΣΤΕ να τον βρούμε για να τελέσουμε την κηδεία του και να ηρεμήσει η ψυχή του. Έχετε και εσείς παιδιά και αδέρφια, απαλύνετε τον πόνο μας», γράφει στην ιστοσελίδα της στο Facebook η Χριστίνα.

Ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, συνελλήφθη χθες και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το πρωί .

H Εισαγγελέας Μεσολογγίου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η δίωξη ασκήθηκε με βάση την προανάκριση της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top