ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Συντετριμμένη η μητέρα του 2χρονου αγοριού που πέθανε από ασιτία - «Προσπαθούσε να φτάσει το φαγητό αλλά ήταν ψηλά»

Βρετανία: Συντετριμμένη η μητέρα του 2χρονου αγοριού που πέθανε από ασιτία - «Προσπαθούσε να φτάσει το φαγητό αλλά ήταν ψηλά»

«Ήταν πολύ μικρός για να ανοίξει το ψυγείο και να πάρει το φαγητό που ήταν μέσα», λέει η μητέρα του 2χρονου Bronson Battersby από το Ηνωμένο Βασίλειο που πέθανε από την πείνα δίπλα στον νεκρό πατέρα του, ο οποίος υπέστη καρδιακή προσβολή.

Στις τραγικές συμπτώσεις έρχεται να προστεθεί ακόμα μία, καθώς η μητέρα του άτυχου παιδιού λέει ότι ο γιος της δεν μπορούσε να βρει κάποιο από τα σκακ που συνήθιζε να τρώει, καθώς ο πατέρας του τα είχε αφαιρέσει από ένα χαμηλό ντουλάπι για να μην μπορεί το παιδί να τα παίρνει μόνο του.

«Είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου πεινούσε, προσπαθούσε να ανοίξει το ψυγείο να πάρει φαγητό, αλλά ήταν ψηλά και δεν το έφτανε», λέει συντετριμμένη η μητέρα του μικρού Brosnon, Sarah Piesse.

«Ο πατέρας του είχε μετακινήσει όλα τα σνακ πιο ψηλά, ώστε να μην μπορεί να τα πάρει χωρίς να τον ρωτήσει. Τώρα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι το παιδί μου να πεινάει, να προσπαθεί να τα πάρει και να μην τα φτάνει. Δεν το αντέχω. Ήταν τόσο κοντά στο να ανοίξει το ψυγείο, αλλά δεν έφτανε. Και ο Kenny ήταν εκεί στο πάτωμα. Μπορώ μόνο να προσεύχομαι ότι νόμιζε πως ο μπαμπάς του κοιμόταν».

Το νήπιο βρέθηκε με τις πιτζάμες του κουλουριασμένο δίπλα στον πατέρα του Kenneth, μαζί με το λιπόσαρκο σκυλάκι τους, τον Skylar, ο οποίος επέζησε, μετά από πολυήμερες προσπάθειες των κοινωνικών υπηρεσιών να επικοινωνήσουν μαζί τους. Η τραγική ανακάλυψη έγινε μια εβδομάδα αφότου ένας κοινωνικός λειτουργός σήμανε για πρώτη φορά συναγερμό στην αστυνομία, αφού δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με τον Kenneth σε μια προκαθορισμένη συνάντηση στις 2 Ιανουαρίου.

Επισκέφθηκε ξανά στις 4 Ιανουαρίου το σπίτι στο Lincolnshire του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και πάλι δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση. Η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε ξανά με την αστυνομία εκείνη την ημέρα.

Το σοκαριστικό είναι ότι τα πτώματα του Kenneth και του Bronson βρέθηκαν στις 9 Ιανουαρίου, όταν η ίδια η κοινωνική λειτουργός χρησιμοποίησε ένα κλειδί το οποίο πήρε από τον ιδιοκτήτη για να μπει στο σπίτι.

Η μητέρα του μικρού παιδιού είδε για τελευταία φορά τον γιο της πριν από τα Χριστούγεννα, μετά από καυγά που είχε με τον πρώην της.

 

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top