Και για κατάχρηση εξουσίας παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρίκκος

Και για κατάχρηση εξουσίας παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρίκκος

Την Πέμπτη στις 9 το πρωί οδηγείται η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκου Ερωτοκρίτου, και των Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και του δικηγορικού γραφείου Andreas Neocleous & Co, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Κατά τη σημερινή ακρόαση, ζητήθηκε από το Δικαστήριο όπως δοθεί χρόνος για συνεννόηση των δικηγόρων σε ό,τι αφορά τον κατάλογο τεκμηρίων και τα παραδεκτά γεγονότα για λόγους μείωσης του χρόνου εκδίκασης της υπόθεσης, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ηλίας Στεφάνου αιτήθηκε τροποποίηση του κατηγορητηρίου, προσθέτοντας εκ νέου την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε ό,τι αφορά τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.