ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και για κατάχρηση εξουσίας παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρίκκος

Και για κατάχρηση εξουσίας παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρίκκος

Την Πέμπτη στις 9 το πρωί οδηγείται η εκδίκαση της υπόθεσης εναντίον του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκου Ερωτοκρίτου, και των Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και του δικηγορικού γραφείου Andreas Neocleous & Co, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Κατά τη σημερινή ακρόαση, ζητήθηκε από το Δικαστήριο όπως δοθεί χρόνος για συνεννόηση των δικηγόρων σε ό,τι αφορά τον κατάλογο τεκμηρίων και τα παραδεκτά γεγονότα για λόγους μείωσης του χρόνου εκδίκασης της υπόθεσης, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Ηλίας Στεφάνου αιτήθηκε τροποποίηση του κατηγορητηρίου, προσθέτοντας εκ νέου την κατηγορία της κατάχρησης εξουσίας σε ό,τι αφορά τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top