LIKE ONLINE

Κοιμάστε γυμνοί ή με πιτζάμες; Τι αποκαλύπτει η απάντηση για το χαρακτήρα και τη σεξουαλική ζωή

Κοιμάστε γυμνοί ή με πιτζάμες; Τι αποκαλύπτει η απάντηση για το χαρακτήρα και τη σεξουαλική ζωή

Ποιοι κοιμούνται περισσότερο και ποιοι βλέπουν περισσότερους εφιάλτες; Νιώθετε ικανοποίηση από την ερωτική σας ζωή; Τι κερδίζουν οι εξωστρεφείς;

Στα παραπάνω ερωτήματα φαίνεται πως μπορεί να απαντήσει ο τρόπος που επιλέγετε να κοιμηθείτε σε σχέση με τον ρουχισμό, αν δηλαδή πέφτετε στο κρεβάτι με πιτζάμες ή αδαμιαία περιβολή. Σύμφωνα τουλάχιστον με νέα έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων OnePoll σε 2.000 Αμερικανούς χωρισμένους σε δύο ομάδες κατά το παραπάνω κριτήριο, το πώς θα σας βρει ο Μορφέας αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα και τις συμπεριφορές σας.

Γυμνοί στο κρεβάτι…

Το προφίλ των «κατ’ οίκον γυμνιστών», όπως σκιαγραφήθηκε από τις απαντήσεις, τους θέλει επί το πλείστον νυχτοπούλια και με πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να δηλώνουν «ισχυρή αυτοπεποίθηση» συγκριτικά με όσους ξαπλώνουν με πιτζάμες. Παράλληλα, αποδεικνύονται λάτρεις των θρίλερ και ταινιών τρόμου.

Τα δύο τρίτα των ατόμων που κοιμούνται γυμνοί ανέφεραν μια ευτυχισμένη, ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, κόντρα στους λιγότερους από τους μισούς που κοιμούνται ντυμένοι. Επιπλέον, σχεδόν τρεις στους τέσσερις όσων επιλέγουν τον ύπνο χωρίς ρούχα ανέφεραν ότι αυτή η συνήθεια βελτίωσε τις σεξουαλικές σχέσεις με τον/ην σύντροφό τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του Εθνικού Ιδρύματος Ύπνου των ΗΠΑ, το 12% των Αμερικανών κοιμούνται γυμνοί. Η έρευνα της OnePoll ανέδειξε έναν λόγο που πίσω από την τάση: ένας στους τρεις απέδωσε την επιλογή σε περιβαλλοντικές ανησυχίες, όπως η προσπάθεια μείωσης του οικολογικού αποτυπώματος ή της χρήσης ενέργειας, χρησιμοποιώντας επί παραδείγματι λιγότερο τον κλιματισμό για να διατηρούν το δωμάτιό τους κρύο ενώ κοιμούνται.

… ή με πιτζάμες

Κάπου ωστόσο έδειξαν να υπερέχουν και οι κατά βάση πρωινοί τύποι που κοιμούνται με πιτζάμες. Η προτίμησή τους στις δραματικές ταινίες και ταινίες μυστηρίου τους προφυλάσσει πιθανώς από τους εφιάλτες· 44% ανέφεραν πως βλέπουν κακά όνειρα έναντι 55% εκείνων που κοιμούνται γυμνοί (και μάλλον πληρώνουν έτσι την αγάπη τους για τις ταινίες τρόμου.

Κοινά τα προβλήματα ύπνου

Ανεξαρτήτως του πώς επιλέγουν να κοιμηθούν, το σύνολο των συμμετεχόντων ανέφεραν προβλήματα με τον ύπνο και ότι ξυπνούν νιώθοντας εντελώς ξεκούραστοι μόνο τις μισές ημέρες της εβδομάδας. Για την ακρίβεια, δήλωσαν ότι κοιμούνται ολόκληρη τη νύχτα μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, κατά μέσο όρο.

Κάτω από το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων δήλωσαν «πολύ ικανοποιημένοι» με την ποιότητα του ύπνου τους -αν και οι όσοι επιλέγουν τον ύπνο χωρίς πιτζάμες είχαν περισσότερες πιθανότητες να είναι ικανοποιημένοι.

Πηγή: ygeiamou.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των υποψήφιων έφεδρων αξιωματικών της 2024 ΕΣΣΟ

Ενώπιον κακουργιοδικείου οδηγείται ο Ζαννέττου – Υπέγραψε εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ

Καύσιμα: Συνεχίζονται οι μειώσεις – Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια – Πίνακες

Πιάνει δουλειά η Ελεγκτική για δαπάνες υποψηφίων - Το πρόστιμο και οι «τρύπες» στη νομοθεσία

Πυρκαγιά στην Πάφο: Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική - Οι πληροφορίες που αξιολογούν για τα αίτιαΣε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top