ΠτΔ για διορισμούς στα ΔΣ ημικρατικών –«Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις»

ΠτΔ για διορισμούς στα ΔΣ ημικρατικών –«Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις»

Κάθε καινοτομία και κάθε μεγάλη μεταρρύθμιση φέρνει αντιδράσεις όπως αυτές που βλέπουμε, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα και επικρίσεις για τους διορισμούς στα ΔΣ των Ημικρατικών Οργανισμών που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στην Ίνεια της Πάφου, όπου μετέβη για την τελετή εγκαινίων σειράς έργων στην κοινότητα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου «για την πολύ ουσιαστική δουλειά που έκαναν, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών». Πολλοί από αυτούς, πρόσθεσε, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε Ημικρατικούς Οργανισμούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE