ΠτΔ για διορισμούς στα ΔΣ ημικρατικών –«Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις»

ΠτΔ για διορισμούς στα ΔΣ ημικρατικών –«Κάθε καινοτομία φέρνει αντιδράσεις»

Κάθε καινοτομία και κάθε μεγάλη μεταρρύθμιση φέρνει αντιδράσεις όπως αυτές που βλέπουμε, ανέφερε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα και επικρίσεις για τους διορισμούς στα ΔΣ των Ημικρατικών Οργανισμών που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στην Ίνεια της Πάφου, όπου μετέβη για την τελετή εγκαινίων σειράς έργων στην κοινότητα, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης είπε ότι θέλει και δημόσια να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τα μέλη του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου «για την πολύ ουσιαστική δουλειά που έκαναν, αλλά θέλω να ευχαριστήσω και τους δεκάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στα ΔΣ Ημικρατικών Οργανισμών». Πολλοί από αυτούς, πρόσθεσε, για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε Ημικρατικούς Οργανισμούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE