Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Είναι 10 λεπτά πριν από τις 8 και ο 43χρονος επιχειρηματίας κατεβαίνει από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει και βγαίνει από την είσοδο.
Στη συνέχεια, διασχίζει τη λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου και περνά απέναντι, στην οδό Μαργαρίτη, όπου του έχει στήσει καρτέρι η 39χρονη δράστις.
Εκεί, τον τραυματίζει με ένα μαχαίρι μπροστά από την πόρτα του επαγγελματικού του οχήματος και τον κυνηγά μέχρι τη μέση του δρόμου όπου του καρφώνει το δεύτερο μαχαίρι στην πλάτη αφήνοντάς τον νεκρό.
Την άγρια δολοφονία είδε μπροστά στα μάτια της η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι και άρχισε να ουρλιάζει. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία αλλά ήταν ήδη αργά.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




