ΔΙΕΘΝΗ

Σύγκρουση δύο βρετανικών πολεμικών πλοίων στα ανοιχτά του Μπαχρέιν - Βίντεο

Σύγκρουση δύο βρετανικών πολεμικών πλοίων στα ανοιχτά του Μπαχρέιν - Βίντεο

Προβληματισμό και άναγκη διεξαγωγής έρευνας έχει προκαλέσει η σύγκρουση δύο βρετανικών πολεμικών πλοίων στα ανοικτά των ακτών του Μπαχρέιν. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται το πλοίο HMS Chiddingfold να πηγαίνει αντίθετα και να πέφτει στο HMS Bangor.

Σύμφωνα με το βρετανικό Πολεμικό Ναυτικό, δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί στις τάξεις των μελών του πληρώματος, υπήρξαν όμως ζημιές. 

Ο αντιναύαρχος Έντουαρντ Άλγκρεν υπογράμμισε ότι τα αίτια της σύγκρουσης ερευνώνται. 

Πρόσθεσε δε ότι εφαρμόζονται αυστηρά τα πρωτοκόλλα ασφαλείας των μηχανημάτων, αλλά «δυστυχώς περιστατικά αυτού του είδους μπορούν να συμβούν».

«Σας διαβεβαιώνω ότι διεξάγεται ήδη ενδελεχής έρευνα και ότι θα εφαρμοστούν οιεσδήποτε αλλαγές που θα μπορούσαν να αποτρέψουν νέα περιστατικά» πρόσθεσε.

«Εν τω μεταξύ, το Ηνωμένο Βασίλειο θα συνεχίσει να διαδραματίζει βασικό ρόλο στη διασφάλιση της ασφάλειας της εμπορικής ναυτιλίας στην περιοχή» συμπλήρωσε. 

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top