Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία - Τι θα ελέγχει από αύριο

Η Αστυνομία ανακοινώνει την έναρξη εκστρατείας διαφώτισης και αστυνόμευσης, με οδικούς ελέγχους, για την οδήγηση των συσκευών προσωπικής κινητικότητας (e-scooters) και ποδηλάτων, από αύριο Δευτέρα 22/01/2024, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 28/01/2024.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση με τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας.

Στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας είναι αναρτημένη η Νομοθεσία που αφορά στη χρήση των e-scooters, ποδηλάτων και άλλων συσκευών προσωπικής κινητικότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE