Άβολη στιγμή στο αεροδρόμιο Νάξου: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι

Άβολη στιγμή στο αεροδρόμιο Νάξου: Ερωτικό βοήθημα λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες ζευγάρι

Σε εξαιρετικά άβολη στιγμή ήρθε ένα ζευγάρι αλλοδαπών στο αεροδρόμιο της Νάξου. Σύμφωνα με το cyclades,gr, το ζευγάρι λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, πέρασε τις βαλίτσες του από τον ειδικό έλεγχο που βρίσκεται στην αίθουσα επιβίβασης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου των αποσκευών, φάνηκε από τη βαλίτσα ένα ζευγάρι με χειροπέδες, με αποτέλεσμα. Τότε το ζευγάρι κλήθηκε να ανοίξει τη βαλίτσα, ενώπιων των αστυνομικών.

Αυτό που είδαν τελικά οι αστυνομικοί που έλεγξαν την βαλίτσα, βρήκαν γούνινες χειροπέδες. Αμέσως ο συναγερμός έληξε και το ζευγάρι επιβιβάστηκε κανονικά στο αεροπλάνο και αναχώρησε από το νησί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Φονική πυρκαγιά: Στη δημοσιότητα με οδηγίες ΠτΔ η έκθεση των Αμερικανών Εμπειρογνωμόνων

Η απόρριψη τσιγάρου είναι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς εμπειρογνώμονες του AFT, η αιτία της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό στις 23 και 24 Ιουλίου 2025, όπως αναφέρεται στην έκθεσή τους που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από την Κυβέρνηση.