Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Στο κελί 26χρονος στην Πάφο για υπόθεση πλαστογραφίας

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε στις 20 Ιανουαρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 26χρονου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 19.1.24 και ώρα 19:20 στον τομέα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Πάφου παρουσιάστηκε άντρας με προορισμό την Κολωνία παρουσιάζοντας βέλγικο διαβατήριο και βελγικό δελτίο ταυτότητας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υποψίες περί πλαστών εγγράφων.

Ανακρινόμενο το συγκεκριμένο πρόσωπο ομολόγησε ότι τα στοιχεία που αναφέρονταν στα έγγραφα δεν ήταν αληθή.

Συγκεκριμένα παραδέχθηκε πως πρόκειται για 26χρονο αιτητή πολιτικού ασύλου και πως κατείχε πλαστά βελγικά έγγραφα. Ο 26χρονος συνελήφθη και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης τριών ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE