Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Ρίψη κροτίδας: Αυτός είναι ο λόγος που αφέθηκε ελεύθερος ο 22χρονος χωρίς να κατηγορηθεί

Δεν ήταν λάθος πρόσωπο ο καταζητούμενος για τη ρίψη κροτίδας στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, που προκάλεσε τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, διευκρινίζει η Αστυνομία.

Ο 22χρονος συλληφθείς που αφέθηκε ελεύθερος πρόκειται για συγγενή του καταζητούμενου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, ανέφερε ότι ο 22χρονος πρόβαλε κάποιους χειρισμούς, οι οποίοι καθηκόντως διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν το πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται.

«Είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση, γιατί φαίνεται στενό του συγγενικό πρόσωπο ότι είναι το άτομο αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλές ομοιότητες με τον 22χρονο», τόνισε ο Χρίστος Ανδρέου.

Κατέληξε αναφέροντας πως γίνονται έρευνες ώστε να εξασφαλιστούν μαρτυρίες και να καταλήξουν στο σωστό πρόσωπο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE