«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

«Πυρά» ΔΗΣΥ για τους διορισμούς στους Ημικρατικούς: «Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα»

Νέα «πυρά» εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός κατά της Κυβέρνησης, σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών.

Σε ανακοίνωση του το κόμμα, αναφέρει ότι: «δυστυχώς στην κυβέρνηση έχουν μπερδέψει την ανειλικρίνεια και την ανικανότητα επιλογών με την «καινοτομία», προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα».

Τονίζει την ίδια ώρα ότι: «ως Δημοκρατικός Συναγερμός υπογραμμίζουμε ότι κάθε περίπτωση θα πρέπει να ελεγχθεί το συντομότερο δυνατόν από τις Αρμόδιες Αρχές. Η προστασία των εν λόγω οργανισμών από πιθανά αντικρουόμενα συμφέροντα είναι καθήκον όλων μας»

Καταληκτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «μετά τους πρόχειρους χειρισμούς σε σχέση με τον διορισμό μελών των ΔΣ ημικρατικών οργανισμών και με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αναμφίβολα θα πρέπει να γίνει σχολαστικός έλεγχος για περιπτώσεις σύγκρουσης συμφέροντος σε κρίσιμους για τον τόπο μας ημικρατικούς οργανισμούς».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE