Θεσσαλονίκη: Κατέγραφε σε USB τις συνομιλίες του πρώην συζύγου της – Το έκρυβε σε λούτρινο κουκλάκι

Θεσσαλονίκη: Κατέγραφε σε USB τις συνομιλίες του πρώην συζύγου της – Το έκρυβε σε λούτρινο κουκλάκι

Έναν πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, τρόπο βρήκε μία 26χρονη στη Θεσσαλόνικη για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και μπήκε σε μπελάδες.

Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (21/1) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Όπως κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της, η 26χρονη είχε τοποθετήσει σε παιχνίδι του παιδιού τους καταγραφικό ήχου.

Πώς έγινε αντιληπτή

Ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, μετέβη στην κατοικία του και μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Aκολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE