Θεσσαλονίκη: Κατέγραφε σε USB τις συνομιλίες του πρώην συζύγου της – Το έκρυβε σε λούτρινο κουκλάκι

Θεσσαλονίκη: Κατέγραφε σε USB τις συνομιλίες του πρώην συζύγου της – Το έκρυβε σε λούτρινο κουκλάκι

Έναν πρωτότυπο, αν μη τι άλλο, τρόπο βρήκε μία 26χρονη στη Θεσσαλόνικη για να παρακολουθεί τον πρώην σύζυγό της. Ωστόσο, έγινε αντιληπτή και μπήκε σε μπελάδες.

Η γυναίκα συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (21/1) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, για παραβίαση του απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας και προφορικής συνομιλίας.

Όπως κατήγγειλε ο πρώην σύζυγός της, η 26χρονη είχε τοποθετήσει σε παιχνίδι του παιδιού τους καταγραφικό ήχου.

Πώς έγινε αντιληπτή

Ο ίδιος παρέλαβε το ανήλικο παιδί τους, βάσει δικαστικής απόφασης που ρυθμίζει τα ζητήματα επικοινωνίας, μετέβη στην κατοικία του και μεταξύ προσωπικών αντικειμένων του παιδιού, εντόπισε λούτρινο κουκλάκι, στο οποίο υπήρχε επιμελώς κρυμμένο και ενεργοποιημένο USB stick, που κατέγραφε προσωπικές του συνομιλίες.

Aκολούθησε η σύλληψη της 26χρονης με την αυτόφωρη διαδικασία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.