Προετοιμάζεται ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για την παρουσίαση των στόχων της κυβέρνησης για το 2024- Στις 29 Ιανουαρίου

Προετοιμάζεται ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για την παρουσίαση των στόχων της κυβέρνησης για το 2024- Στις 29 Ιανουαρίου

Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στις 8.00 το βράδυ, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα παρουσιάσει ενώπιον του κυπριακού λαού, τους στόχους της κυβέρνησής του, για το 2024.

Θα είναι η πρώτη φορά, που Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στον λαό, κατά το πρότυπο State of the Union, δηλαδή η ετήσια ομιλία του εκάστοτε Αμερικανού Προέδρου.

Αν και στις ΗΠΑ η ετήσια ομιλία του Αμερικανού Προέδρου γίνεται ενώπιον του κογκρέσου, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το Σύνταγμα της ΚΔ δεν επιτρέπει τέτοια πράξη εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, ενώπιον της βουλής τω Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του προεδρικού μεγάρου, ενώπιον μελών της βουλής των αντιπροσώπων, υπουργών, κοινωνικών εταίρων και οικονομικών πραγόντων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Ο ΠτΔ έχει καθαρά χέρια, εδώ σκέφτεται αν θα πάει σε ένα εστιατόριο» - Η κόντρα με ΑΚΕΛ και η απάντηση Στεφάνου

Κατηγορηματική διάψευση κάθε υπαινιγμού περί διαφθοράς εκπέμπει το Προεδρικό περιβάλλον του Νίκου Χριστοδουλίδη.Ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη εντιμότητα, τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι κατά την αποχώρησή του από το αξίωμα δεν θα υπάρξει καμία σκιά εις βάρος του.

BEST OF TOTHEMAONLINE