Μεσολόγγι: Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Μεσολόγγι: Βρέθηκε σε βάλτο η σορός του 31χρονου Μπάμπη που είχε εξαφανιστεί

Επί ποδός βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου καθώς νωρίς το απόγευμα έγινε γνωστό πως εντοπίστηκε σορός με αποτέλεσμα να εξετάζεται εάν ανήκει στον αγνοούμενο Μπάμπη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός εντοπίστηκε στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου και στο σημείο βρίσκεται δυνάμεις της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως πρόκειται για τον 31χρονο άνδρα.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας ερεύνησε τον βάλτο στην συγκεκριμένη περιοχή. Λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πως η σορός ανήκει στον 31χρονο Μπάμπη.

Στο σημείο μάλιστα μεταβαίνει και ιατροδικαστής.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.