Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Παρακάθισε σε πρόγευμα εργασίας με Κύπριους και Ελλαδίτες βουλευτές, μέλη της ΚΣΣΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Παρακάθισε σε πρόγευμα εργασίας με Κύπριους και Ελλαδίτες βουλευτές, μέλη της ΚΣΣΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος βρίσκεται στο Στρασβούργο, όπου το απόγευμα θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρακάθισε σήμερα το πρωί σε πρόγευμα εργασίας με Κύπριους και Ελλαδίτες βουλευτές, μέλη της ΚΣΣΕ.

Στο πρόγευμα εργασίας παρακάθισαν οι Κύπριοι βουλευτές κ.κ. Νίκος Τορναρίτης, Γιώργος Λουκαϊδης, Κώστας Ευσταθίου και η κα Χριστιάνα Ερωτοκρίτου και οι Ελλαδίτες βουλευτές κα Ντόρα Μπακογιάννη και κ. Γεώργιος Μυλωνάκης.

Παρακάθισαν, επίσης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Δημοκρατίας στο Στρασβούργο, Πρέσβης κ. Δημήτρης Χατζηαργυρού, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης, ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Στρασβούργο, Πρέσβης κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης, και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν το πρόγευμα εργασίας ήταν ζητήματα που άπτονται του ενδιαφέροντος του Συμβουλίου της Ευρώπης, η σημασία της εφαρμογής των αποφάσεων του ΕΔΑΔ, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE