ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Λύσεις και ιδέες για ένα πιο οικονομικό και οικολογικό σπίτι στο περίπτερο της EPIPHANIOU ENERGY στην έκθεση SAVENERGY

Λύσεις και ιδέες για ένα πιο οικονομικό και οικολογικό σπίτι στο περίπτερο της EPIPHANIOU ENERGY στην έκθεση SAVENERGY

Ένα περίπτερο γεμάτο… ενέργεια και καινοτόμες ιδέες για εξοικονόμηση ενέργειας θα εγκαταστήσει η EPIPHANIOU ENERGY στην έκθεση SAVENERGY από τις 18 μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου!

Όπως και τα προηγούμενα 11 χρόνια, στο χώρο της Κρατικής Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου και πιο συγκεκριμένα στο περίπτερο με αριθμό 640, οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της πρωτοπόρου EPIPHANIOU ENERGY, με θέρμη θα δίνουν τα ‘φώτα’ τους σε όλα τα θέματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές της. Το κοινό θα μπορεί επίσης να λάβει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το πώς να επωφεληθεί από το κυβερνητικό σχέδιο επιχορηγήσεων “Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες”, που στηρίζεται από  την Ευρωπαϊκή Ένωση, και το οποίο προσφέρει χρηματοδοτήσεις μέχρι και 75% επί του εγκεκριμένου προϋπολογισμού, με ανώτατο ποσό  €25.000 ανά κτίριο.

Εκτός από τις ολοκληρωμένες πληροφορίες και τις αξιόπιστες συμβουλές του  προσωπικού της EPIPHANIOU ENERGY, το κοινό,  μπορεί να ενημερωθεί και για τις 16 επιλέξιμες δαπάνες ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων του σχεδίου, από τις οποίες η EPIPHANIOU ENERGY  προσφέρει λύσεις στις 11 από  αυτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ μέσω της EPIPHANIOU ENERGY είναι η εταιρεία που προσφέρει τις περισσότερες λύσεις στις επιλέξιμες δαπάνες του κυβερνητικού σχεδίου,  γι’ αυτό αποτελεί τον  πιο κατάλληλο σταθμό για όλους τους ενδιαφερόμενους. Όσοι ενδιαφερόμενοι αδυνατούν να επισκεφθούν την έκθεση SAVENERGY για να μιλήσουν με τους συμβούλους ενέργειας  της EPIPHANIOU ENERGY, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους στα 22793400 και 22793333, να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.epiphaniouenergy.com, www.cyprus.daikineurope.com καθώς και τη σελίδα www.facebook.com/epiphaniouenergycy. Όλο το προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται στη διάθεση του κοινού για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τις επιχορηγήσεις, τους τύπους επενδύσεων, τις δαπάνες ενεργειακών αναβαθμίσεων καθώς και όλες τις επιλογές για εξοικονόμηση ενέργειας.

Η εταιρεία Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. Λτδ, δραστηριοποιείται στον τομέα της προμήθειας υλικών και εξοπλισμού για την  οικοδομική βιομηχανία από το 1968. Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει ιδιαίτερη δραστηριότητα και εξειδίκευση σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και έχει δημιουργήσει τα Κέντρα Εξοικονόμησης Ενέργειας, με πρωταρχικό σκοπό να συμβουλεύει για τη σωστή επιλογή υλικών και εξοπλισμού για ενεργειακά αποδοτικά κτίρια. Υψηλός στόχος και προσδοκία της εταιρείας είναι να συμβάλει στη μεγάλη προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας και ορθολογιστικής χρήσης όλων των πηγών ενέργειας στα κτίρια. Ένας στόχος επωφελής τόσο για το περιβάλλον όσο και για τα οικονομικά του καθενός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top