Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 46χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Δικαστηρίου, ο 46χρονος με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, παρείχε βοήθεια σε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για 109 μετανάστες, που είχαν φτάσει στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο, με βάρκα στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Παράλληλα, ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ποινή των πέντε ετών φυλάκισης, ισχύει από τις 3 Νοεμβρίου 2023, οπόταν ο 46χρονος είχε τεθεί υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE