Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 46χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Δικαστηρίου, ο 46χρονος με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, παρείχε βοήθεια σε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για 109 μετανάστες, που είχαν φτάσει στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο, με βάρκα στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Παράλληλα, ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ποινή των πέντε ετών φυλάκισης, ισχύει από τις 3 Νοεμβρίου 2023, οπόταν ο 46χρονος είχε τεθεί υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE