Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Άκουσε την ποινή του 46χρονος: Κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε 46χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του Δικαστηρίου, ο 46χρονος με σκοπό την αποκόμιση κέρδους, παρείχε βοήθεια σε μετανάστες να εισέλθουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για 109 μετανάστες, που είχαν φτάσει στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο, με βάρκα στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Παράλληλα, ο 46χρονος κρίθηκε ένοχος και για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η ποινή των πέντε ετών φυλάκισης, ισχύει από τις 3 Νοεμβρίου 2023, οπόταν ο 46χρονος είχε τεθεί υπό κράτηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE