Την αναθεώρηση της απόφασης για τα τ/κ ταξί ζητά ο Αρίκλι

Την αναθεώρηση της απόφασης για τα τ/κ ταξί ζητά ο Αρίκλι

Την αναθεώρηση της σχετικής απόφασης για τα τ/κ ταξί, που μεταβαίνουν στις ελεύθερες περιοχές, ζήτησε ο «υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο Ερχάν Αρίκλι ανέφερε ότι τα σχεδιαζόμενα μέτρα της Κυπριακής Δημοκρατίας για το συγκεκριμένο ζήτημα «θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα αυτό, καθώς και σε όσους θα έρθουν να περάσουν τις διακοπές τους» στα κατεχόμενα.

«Ελπίζω να αναθεωρήσουν την απόφαση αυτή πριν να είναι πολύ αργά. Διαφορετικά, κανείς δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι η τδβκ θα λάβει αντίμετρα, στο πλαίσιο των αρχών της αμοιβαιότητας», πρόσθεσε σε ανακοίνωση ο κ. Αρίκλι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ: «Γίνονται προσπάθειες για το Κυπριακό και έχουμε την πολιτική δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ»

Συμφωνία για από κοινού συμμετοχή τους σε δικοινοτικό Φεστιβάλ, αλλά και σε συναντήσεις Τεχνικών Επιτροπών, έγινε σήμερα ανάμεσα στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE