Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Βάρκα με μετανάστες: «Έσβησε» το ένα παιδάκι που νοσηλευόταν στο Μακάρειο – Η κατάσταση των άλλων δύο

Απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/01) το ένα από τα παιδάκια που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο, μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπο Χαριλάου, το ένα από τα τρία παιδάκια που νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Μακάρειου απεβίωσε τα ξημερώματα, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση τα άλλα δύο παιδάκια που βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Υπενθυμίζεται ότι, τα παιδάκια μεταφέρθηκαν σε κακή κατάσταση χθες, όταν εντοπίστηκαν τα ξημερώματα ανοικτά του Κάβο Γκρέκο να επιβαίνουν μικρής ξύλινης βάρκας.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

ΠτΔ: Κλιματιστικά σε όλες τις αίθουσες για τις παγκύπριες εξετάσεις – Αυξάνεται το όριο ηλικίας σε ειδικές δομές

Στα 22 χρόνια επεκτείνεται η φοίτηση στην ειδική εκπαίδευση, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, ενώ αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι οι παγκύπριες εξετάσεις θα γίνουν φέτος σε κλιματιζόμενες, όπως και στη μείωση της ανεργίας των νέων.

BEST OF TOTHEMAONLINE