Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη – Ο στρατός «σαρώνει» τον βάλτο

Μεσολόγγι: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του Μπάμπη – Ο στρατός «σαρώνει» τον βάλτο

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Στις έρευνες συμμετέχει και ο Στρατός με ναρκαλιευτές που σαρώνουν κάθε σημείο του βάλτου, τόσο για την καραμπίνα, όσο και για το κινητό του θύματος, το οποίο θα αποκαλύψει τη διαδρομή που ακολούθησε, αλλά και συνομιλίες που είχε πριν χαθούν τα ίχνη του.

Το δεκάβολο φυσίγγιο από μονόκαννο κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου και το οποίο εντοπίστηκε σε απόσταση 4 μέτρων από τη σορό έχει σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Ωστόσο, ταυτοποίηση μπορεί να γίνει μόνο εφόσον βρεθεί και η καραμπίνα.

Στο μεταξύ και αφού το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές αρχές, αναζητούνται μαρτυρίες, καθώς δεν αποκλείεται η πιθανότητα συμμετοχής ενός ή περισσότερων συνεργών. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να κληθεί για συμπληρωματική απολογία.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο 31χρονος Μπάμπης πυροβολήθηκε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE