ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Με οκτώ λεπτά καθυστέρηση και με τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να στέκονται όρθιοι απέναντι από τους δημοσιογράφους ξεκίνησε στην ΕΡΤ το αποψινό ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
Καινοτομία απόψε είναι οι τρεις κόκκινες κάρτες που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κάθε πολιτικός αρχηγός, αν θέλει να παρέμβει έπειτα από την απάντηση του αντιπάλου του.
Τσίπρας και Μειμαράκης βρίσκονται ο ένας απέναντι στον άλλο στο στούντιο της ΕΡΤ, με συντονιστή τον Πάνο Χαρίτο και παρόντες τους δημοσιογράφους των έξι καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, οι οποίοι όμως έχουν ρόλο μόνο στους δύο πρώτους γύρους των ερωτήσεων.
Δείτε την τηλεμαχία ζωντανα ΕΔΩ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις