ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τροχιά υλοποίησης ο νέος ΕΟΑ Λευκωσίας

Σε τροχιά υλοποίησης ο νέος ΕΟΑ Λευκωσίας

Στην υπογραφή της σύμβασης που αφορά τη διαχείριση της αλλαγής, ενόψει της συγκρότησης του νέου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας, προχώρησαν σήμερα οι εκπρόσωποι του Προσωρινού Συντονιστικού Συμβουλίου και της κοινοπραξίας που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τη σύμβαση υπέγραψαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΛ, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και Διαχειριστής του Έργου Μεταρρύθμισης για τη δημιουργία του ΕΟΑ Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Παρμακλής, με τον Εκπρόσωπο της Κοινοπραξίας EYCyprus Advisory Services και GrandXpertConsulting, Παναγιώτη Θρασυβούλου.

«Πρώτη μας προτεραιότητα είναι η διασφάλιση της ομαλής και λειτουργικής μετάβασης στα νέα δεδομένα του ΕΟΑ Λευκωσίας για τους εργαζομένους που θα απαρτίσουν τον νέο Οργανισμό, όπως και η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών. Παραμένοντας πιστοί στα χρονοδιαγράμματα της μεταρρύθμισης εργαζόμαστε πυρετωδώς ώστε η 1η Ιουλίου 2024 να μας βρει έτοιμους και καθόλα οργανωμένους ώστε να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες στους πολίτες υπηρεσίες», δήλωσε ο κ. Παρμακλής.

Αναφέρεται ότι η κοινοπραξία έχει ήδη προχωρήσει στην υλοποίηση δράσεων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΟΑ και συνεχίζει με τα θέματα εκπαίδευσης και κατάρτισης όλων των εργαζομένων στο νέο Οργανισμό, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των πολιτών, από την πρώτη κιόλας ημέρα υλοποίησης της μεταρρύθμισης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γάζα: Όλες οι πλευρές, και το Ισραήλ, συμφωνούν να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ουκρανία: «Πύραυλος, drone, πύραυλος» - Το σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι από τους Ουκρανούς αξιωματούχους

Ο Τζόνι Λόγκαν τραγούδησε στη Eurovision το «Euphoria» της Loreen - Ποιος ο λόγος - Δείτε βίντεο

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top