Πτώση μπαλκονιού από πολυκατοικία στην επαρχία Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Πτώση μπαλκονιού από πολυκατοικία στην επαρχία Λεμεσού - Δείτε φωτογραφίες

Πτώση μπαλκονιού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην επαρχία Λεμεσού και πιο συγκεκριμένα, στη Γερμασόγεια.  

Το γεγονός έφερε στην επιφάνεια ο δημοτικός σύμβουλος Γερμασόγειας, Χρίστος Παπαμιχαήλ, αναφέροντας σε ανάρτησή του «στο ίδιο έργο θεατές.

Σήμερα τα ξημερώματα είχαμε πτώση μπαλκονιού πολυκατοικίας επί της οδού Γεωργίου Α' στον παραλιακό δρόμου του Δήμου μας. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το εν λόγω μπαλκόνι συνορεύει με πεζόδρομο που οδηγεί στην παραλία και χρησιμοποιείται καθημερινά από πάρα πολλούς πολίτες.

Η πτώση μπαλκονιού αναδεικνύει ξανά την επιτακτική ανάγκη να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα που να διασφαλίζουν την προστασία των πολιτών, με σημαντικότερο όλων την εφαρμογή νομοθετικής ρύθμισης για την τακτική επιθεώρηση των κτηρίων.

Το ΕΤΕΚ υπέβαλε επανειλημμένως σημαντικές και τεκμηριωμένες εισηγήσεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος και θα πρέπει η πολιτεία επιτέλους να τις λάβει σοβαρά υπόψη και να αναλάβει τις ευθύνες της».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ SIGMA: Επτακομματική Βουλή με την ΕΔΕΚ να «παραμονεύει» – Πώς αξιολογούν οι πολίτες την «ποιότητα» των ψηφοδελτίων

Σημαντική αύξηση της απογοήτευσης των πολιτών καταγράφει η δημοσκόπηση Απριλίου του SIGMA, την ώρα που ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ εμφανίζονται ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE