Ακομα ένα πρόσωπο αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Απόλλων - ΑΕΛ - Φωτογραφία

Ακομα ένα πρόσωπο αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Απόλλων - ΑΕΛ - Φωτογραφία

Ακομα ένα πρόσωπο αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια στο Απόλλων - ΑΕΛ 

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες, που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα που αφορούν τον Νόμο για τη βία στους αθλητικούς χώρους, τα οποία διαπράχθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Απόλλων – ΑΕΛ, στις 24/01/2024, στο στάδιο ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ στη Λεμεσό.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στον αριθμό 25805057 ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE