Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί για το περιστατικό στα κρατητήρια Λακατάμιας

Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί για το περιστατικό στα κρατητήρια Λακατάμιας

Σε διαθεσιμότητα έχουν τεθεί τρεις αστυνομικοί μετά την απόδραση υποδίκου από τα κρατητήρια Λακατάμιας.

Τα τρια μέλη της Αστυνομίας έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα , μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Σημειώνεται οτι  ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου έχει ζητήσει εκθεση γεγονότων για να ενημερωθεί για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατάφερε να αποδράσει ο 29χρονος Ελληνοκύπριος ο οποίος εξακολουθεί να καταζητείται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος βρισκόταν στα κρατητήρια της Λακατάμιας ως υπόδικος για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE