ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων Κύπρου-Ελλάδας συζήτησε ο ΥΠΟΙΚ με ΥΠΕΣ Ελλάδας

Για περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων Κύπρου-Ελλάδας συζήτησε ο ΥΠΟΙΚ με ΥΠΕΣ Ελλάδας

Απόψεις για τις διμερείς σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας και τους τρόπους περαιτέρω σύσφιξης τους, αντήλλαξαν την Παρασκευή ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός με την Υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας, Νίκη Κεραμέως, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, κατά τη συνάντηση τους που έγινε στο Υπουργείο Οικονομικών, οι δύο Υπουργοί αναφέρθηκαν στις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και στην ανάγκη της συνεχούς ενίσχυσης τους προς αμοιβαίο όφελος.

Aπό πλευράς της η κ. Κεραμέως, μεταξύ άλλων, προέβη σε ενημέρωση σε σχέση με πρωτοβουλίες και μεταρρυθμίσεις που εφαρμόστηκαν στην ελληνική επικράτεια από την ελληνική Κυβέρνηση, ειδικά σε τομείς όπως η δημόσια διοίκηση.

O Υπουργός Οικονομικών, συγχάρηκε την κ. Κεραμέως σε σχέση με τις μεταρρυθμίσεις που εφαρμόζει η ελληνική Κυβέρνηση, όπως και για τις αξιοσημείωτες επιδόσεις που παρουσιάζει η ελληνική οικονομία γενικότερα.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Κεραυνός προέβη σε μια γενική παρουσίαση σε σχέση με την κατάσταση της κυπριακής οικονομίας, καθώς και των κύριων μεταρρυθμίσεων που προγραμματίζει να υλοποιήσει η Κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένης της φορολογικής μεταρρύθμισης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο ΒαφεάδηςΔιέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top