Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Στο κελί δύο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων - Έκλεψαν από γραφείο τελετών μέχρι και νεκροφόρα

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι συλληφθέντες για υπό διερεύνηση υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν στη Λεμεσό. Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να απέσπασαν περιουσία πέραν των διακοσίων χιλιάδων ευρώ.

Οι δύο, ηλικίας 33 και 36 ετών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα μετά που εναντίον τους εξασφαλίστηκε επιστημονική μαρτυρία ότι ενέχονται σε διαρρήξεις και κλοποές που σημειώθηκαν μεταξύ 15 Φεβρουαρίου με 4 Ιουνίου 2023, στη Λεμεσό. Μια εξ αυτών αφορούσε τη διάρρηξη γραφείου τελετών και κλοπή, μεταξύ άλλων μιας νεκροφόρας.

Οι ύποπτοι φέρονται από την Αστυνομία να έχουν αποσπάσει περιουσία που ξεπερνά σε αξία τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ. Οι ανακριτές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, οι ύποπτοι να σχετίζονται και με άλλες διαρρήξεις στην πόλη και την επαρχία.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE