Καλά νέα για το οχτάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Άφαντος παραμένει ο οδηγός

Καλά νέα για το οχτάχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Άφαντος παραμένει ο οδηγός

Οχτάχρονο αγοράκι, το παιδάκι που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία, το μεσημέρι του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο, το οποίο μεταφέρθηκε εκεί από τον πατέρα του όπου και του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες και απολύθηκε λίγες ώρες μετά.

Η Αστυνομία διενεργεί εξετάσεις στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα, με σκοπό τον εντοπισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε, γύρω στις 13:00, στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παιδί που περπατούσε χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου συνέχισε την πορεία του.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, καθώς και για συλλογή πληροφοριών, σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE