Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τα επεισόδια στο «Άλφα Μέγα»

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για τα επεισόδια στο «Άλφα Μέγα»

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα πέρασαν οι Αρχές, σχετικά με τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο στάδιο «Άλφα Μέγα».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των τριών αυτών προσώπων που καταζητούσαν και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια σημειώθηκαν στις 24 Ιανουαρίου στο στάδιο «Άλφα Μέγα» και είχαν ως αποτέλεσμα την μη έναρξη του αγώνα Κυπέλλου Απόλλων – ΑΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.